Over Ons

Rijschool Marlee is dit jaar alweer 11 jaar op Weg!…

Eigenares en Instructrice Marjolein Leegerstee is zelf al 22 jaar rijinstructrice en ziet dit als één van haar grootste passies!

Toen zij 11 jaar geleden de overstap maakt van rijinstructrice in loondienst naar een zelfstandige rijschool, was zij vastberaden en had zij als belangrijkste motivatie om mensen met haar kennis en ervaring veilig(er) door het verkeer te leiden. Ze haalt veel plezier uit het zien groeien van leerlingen die nog weinig tot niets weten van autorijden en die zij gedurende het rijtraject leidt tot verstandige en goed opgeleide weggebruikers!

“Rijles geven is één van mijn grootste passies, daar haal ik al 22 jaar heel veel plezier uit!”

Ze heeft in der jaren ook gemerkt dat mensen die kampen met angst voor autorijden of faalangst hebben op de goede plek zijn bij Rijschool Marlee. Wij vinden geduld heel belangrijk en iedereen doet het op zijn eigen manier. Juist daarom werken wij ook volgens het 1 op 1 principe en hoeft een leerling nooit een andere leerling af te zetten of op te halen. Bij Rijschool Marlee is rijles maatwerk en krijgt iedereen op juiste wijze de aandacht en de expertise die er nodig is om tot een succesvol rijexamen te komen!

Bij rijschool Marlee bent u verzekerd van…

  • Privé-les: je hoeft geen leerlingen op te halen of thuis te brengen en hebt dus altijd 60 minuten lang de volle aandacht!
  • Lessen in o.a. Zaandam, Amsterdam-Noord, Oostzaan, Westzaan, Wormerveer, Krommenie en alle andere plaatsen in de Zaanstreek
  • Altijd les in dezelfde auto (Volkswagen Polo)
  • Altijd les van dezelfde instructeur
  • Flexibele tijdstippen (overdag, in de avond of het weekend, het kan allemaal)
× Neem contact op